Николов бара оставки веднаш: Моите предци беа угнетувани, па никогаш не се предадоа!

0
605

Лидерот на Македонското меѓународно движење за човекови права Бил Николов преку Фејсбук страната на движењето бара оставки од македонските политичари на кои им е тешко да ја бранат Македонија.

„Многу македонски политичари и нивни советници велат дека „било тешко“ да ја бранат #Македонија! Ако навистина им е тешко да го бранат својот народ и здравиот разум, тогаш нека си дадат оставки ВЕДНАШ. Моето семејство мина низ пекол, угнетувани од Грција, па НИКОГАШ НЕ СЕ ПРЕДАДОА”, пишува Николов кој води потекло од Егејска Македонија.

Bil-Nikolov-predci

Коментирај