Никогаш не му ги кажувајте овие работи на вашиот партнер! :)

0
2828

Постојат работи кои колку и да сте лути, луди, отворени или во каква и ситуација да се наоѓате, не треба да ги кажувате пред мажот со кого имате секс. Особено, ако тој веќе е гол!

1. Сум пушела џоинт, подебел од твојот …
2. Не си го замислував ваков…
3. Што ќе кажеш само да се бакнуваме?
4. Со пластична хирургија сè се поправа…
5. Леле нозете ти се толку големи!
6. О, не … главата ме заболе!
7. Ако го бакнувам малку повеќе дали ќе ти стане поголем?
8. Може ли да бидам искрена со тебе?
9. Можеби ако го поливаме редовно, ќе порасне 🙂 .
10. Зошто Бог ме казнува вака?
11. Па, се надевам дека ќе завршиш брзо.
12. Никогаш не сум видела вакво нешто претходно!
13. Како и да е, врши работа, нели?
14. Изгледа бескорисен.
15. Дај да си запалиме по една цигара, подобро нели?
16. Да не ти е ладно?
17. Може сè што сакаш, но само ако ме напиеш претходно.
18. Ова да не е оптичка измама?
19. Што е тоа? Ако го гледам со лупа нели нема да го изгорат сончевите зраци?
20. Убаво е што имаш и други таленти!
21. Се надевам тоа што го имаш оди заедно во комплет со пумпа!
22. Драги, велат дека убавите нешта ги продавале во мал пакет …
23. Нели нема да ме скокоткаш многу таму долу со „тоа“?
24. Ама јас сакав да имам секс со маж!
25. Со што се полни овој кондом?
26. Не мисли толку многу. Време е твојот мозок да ти ослободи малку крв за твојата анатомија!

Коментирај