Незаборавна комедија од К15 – Бизнисмени

0
397

Една од полудите снимки на екипата на к15 која веќе долго време не е на малите екрани но овие емисии секогаш ќе бидат актуелни поради тоа што овие скечови-емисии се легендарни од секој аспект. Цацко, Миле, Тошо си прават шоу како никој до сега и уште го имаат првото место за најдобри креации во Македонија:

Извор: Булевар

Коментирај