Невозможни секс пози

0
4641

Во потрага по нови сексуални искуства, многумина се склони да пробаат апсурдни нешта во креветот, дури и тоа да значи модринки, повреда итн. А акробатските секс пози од Кама Сутра водат токму до тоа – мускулно истегнување, отоци, гребнатинки, исчашување на екстремитети, фрактури на пенисот и што ли уште не. Затоа размислете добро дали сте подготвени да правите  трикови во кревет.

Дали всушност навистина се толку невозможни  овие секс пози? Одговорот лежи во тоа колку од вас можат со леснотија да прават шпага, мост… Погледнете ги фотографиите:1 2 3 4 5

Коментирај