НЕВИДЕНИ ИНВЕСТИЦИИ: Во Битола сливник, во Велес капак (ФОТО)

0
387

Украдениот капак на канализациона шахта на ул. „Киро Ќучук“ е заменет со нов, соопштија од ЈКП „Дервен“ во Велес.

Veles-sahta

Вчера, пак, од ЈП „Нискогардба“ Битола соопштија дека решен е проблемот со атмосферските води на улицата „Срем“ со поставување на нов сливник.

Честитки и за двете општини – ова се навистина незаборавни и корисни проекти за општото добро на граѓаните.

Ново достигнување на градоначалничката: Битола доби сливник

Коментирај