Невестата се подготвуваше да го фрли бидермаерот, но одеднаш се сврте и направи нешто неочекувано (ВИДЕО)

0
818

Невестата се подготвуваше да го фрли бидермаерот, но на изненадување на оние кои го чекаа фрлањето, таа одеднаш се сврте и направи нешто неочекувано.

За овој план на 26-годишната невеста знаеа само неколку луѓе.

Отако се сврте, невестата отиде кај 30-годишната Ники и го даде бидермаерот и ја однесе до нејзиното момче. Тој ја чекаше на колена. Погледнете го видеото да видите што се случи.

Коментирај