Неверојатно: Jа наследила силата од својот татко- девојче од Ерменија со коса влече автомобил од 2 тони (ВИДЕО)

0
324

Карин ја наследила силата од својот татко, кој исто така можел да влече тешки предмети со своето тело. Но, нејзините соседи од ерменскиот главен град Ереван сметаат дека таа го надминува.

Ова 16-годишно девојче прави нешто што никој во светот не може и затоа ја нарекуваат чудо.

Сепак, нејзиниот сон не е да биде најсилна. Барем не во влечење автомобил со коса.

Извор: kurir.mk

Коментирај