Непроценливо: Фудбалот го разбираат сите – мало дете слави погодок на својот тим! (ВИДЕО)

0
243

Добро познато е дека фудбалот го разбираат скоро сите, од најмалдите до најстарите, а видео кое ни пристигнува од Италија е доказ за тоа.

Извор: taratur.mk

Коментирај