Нејзиниот телефон падна во вода, а потоа се појави белиот кит: Се изненади од тоа што го виде (ВИДЕО)

0
286

Иса Опдал беше со своите пријатели на брод кога нејзиниот мобилен телефон падна од нејзиниот џеб.

Токму кога помислила дека мобилниот телефон ии исчезнал засекогаш, се случило нешто неочекувано.

Белиот кит и го вратил мобилниот на изненадување на целиот свет.

Коментирај