Не се разделуваат, веќе не ја кријат љубовта: Ова е новата девојка на Аца Лукас

0
595

Аца Лукас конечно на јавноста и ја покажа новата девојка Јована, која блескала од среќа додека седела крај него.
Досега Лукас ја криел од медиумите својата избраничка, но таа дошла да го поддржи.
Фолкерот ја претставил својата нова песна „Проблем“, а таа цело време била крај него, се смеела, наздравувала и се бакнувала со Аца.
aca2
Извор:република.мк

Коментирај