Нe се погоди новиот асфалт на Бихаќка, цело езеро среде новиот булевар

0
227

Новиот асфалт на локацијата која повеќе од еден месец беше раскопана и каде се правеше огромна гужва, крстосницата меѓу ул. Јордан Мијалков со улицата Бихаќка, не се покажа уште на првио дожд

Како што можеа вчера да видат возачите кои сообраќаат во овој реон, пред семафорите е формирано мало езерце со вода и на секое поминување на возилата, се креваат високи бранови со вода кои ги прскаат другите возила, но досегаат и до тротоарите.

Извор: курир.мк

Коментирај