НЕ Е СКРИЕНА КАМЕРА: Еден копа, 11 гледаат – вака се чисти снегот на скопскиот плоштад (ВИДЕО)

0
1226

Дваесетина дена по врнежите на снег во Скопје, одредени делови од градскиот плоштад Македонија се сеуште под мраз и снег.

Не е дека на терен нема екипи кои работат на решавање на проблемот, но не се ефикасни. Зошто? Погледнете сами:

Коментирај