Не е битно каква кола имаш, битно е колку памет носиш!(видео)

0
206

Моногу од денешните ,,фраери‘‘ без нивните автомобили не би биле јаки фраери. Некогаш единствениот нивен квалитет е тоа што имаат убав автомобил. Во видеово е прикажано како двајца дечки кои се возат во нивните автомобили, застануваат на семафор и здогледуваат една убава и атрактивна девојка. Во меѓувреме почнува да врне дожд, а на нив им се пружа прилика да ја пренесат девојката да не наврне, кој ќе успее во тоа…

Извор:Булевар.мк

Коментирај