Насмевнете се! Заслужувате да бидете среќни (видео)

0
638

Мустафа Хусеин создава клипче „Терајќи ги непознатите да се насмевнат“, каде што ја пренесува реакцијата на луѓето кога ќе добијат чоколадо со белешка „Насмевни се, заслужуваш да бидеш среќен/а“. Насмевките се заразни 🙂 .

Коментирај