Направете си огромно Kinder Surprise дома!

0
807

Секое дете е многу среќно кога ќе добие чоколадно јајце кое во себе крие играчка. Замислете ја само радоста ако тоа јајце биде едно десет пати поголемо од тоа нормалното на Kinder Surprise! Погледнете го видеото и видете како едноставно и лесно можете да направите гига Киндер јајце 🙂 :

Коментирај