Најуникатното место за гласање во Македонија: Гласаат во дворот на соседот (ВИДЕО)

0
662

Селото Кожле е уникатен пример на денешното гласање каде има избирачко место сместено во двор на локален жител, пренесе Канал5.

На местото гласаат 20 граѓани кај својот сосед.

Има Комисија која се грижи за редот на гласањето на 2391.

Прилогот на Канал 5, погледнете го во продолжение:

Коментирај