Најсмешните видеа на Интернет: Best Fails април 2018

0
671

И додека чекаме да излезе нешто како „чочек во тунел“, да не развесели во овој убав априлски ден, Ви предлагаме да ја погледнете видео компилацијата од Најсмешните видеа на Интернет: Best Fails април 2018!

Ние во редакцијата се смеевме до сега, но не постигнавме компромис, во врска со тоа, кое видео е најсмешно, па затоа победи изборот на Уредникот. (стандард)

Доколку поседувате некое смешно видео, Ве молиме да ни го испратите преку фан-странцата на Јавно.мк, во Inbox!

Коментирај