НАЈЕМОТИВНО ВИДЕО: Мајката починала при породувањето, но новороденчето ја врати во живот

0
712

Добро е познато дека раѓањето на дете е чудо, а понекогаш породувањето се претвара во феномен. Едно такво чудо се случило во породилиште во Хонг Конг каде мајката не издржала и починала откако родила здраво момче.

Според зборовите на докторите кои присуствувале на породувањето, жената после раѓањето на здраво момче, ненадејно починала, Никој не знаел што ја предизвикало смртта и на сите начини се обидувале да ја оживеат. Па дури и нејзиниот син.

Она што го направил штотуку родениот син може да се нарече чудо. Имено како што пренесува НТД телевизијата од Њујорк, момчето ја ставило раката на челото на мајката и и плачело на уво.

После некое време жената ги отворила очите. Изгледа дека неговиот плач  ја повратил мајката од мртвите. Кога ги отворила очите му кажала здраво на својот син.

Коментирај