Најдобрите барови на кров во Америка

0
715

Пиењето е забавно. Пиењето на отворен простор е уште позабавно. Пиењето пак на покрив каде што глетката е импресионирачка е најзабавно! Погледнете ги најдобрите барови на кров во Америка:

SKYLOUNGE – Атланта
0

THE WET DECK AT W- Остин

ROOFTOP AT REVERE- Бостон

LOOKOUT AT ENVOY HOTEL- Бостон

CITY LIGHTS- Шарлот

CINDY’S- Чикаго

ROSEMONT- Хјустон

VOODOO- Лас Вегас

MAMA SHELTER- Лос Анџелес

SUGAR- Мајами

TOP OF THE GATE- Вашингтон

 

 

Коментирај