Најдете ми Бугарин што се вика Гоце и Грк што се вика Филип, а јас ќе ви најдам невина….

0
474

Твитер статус кој на нај едноставен начин ја опишува моменталната состојба со соседите.

Ако денеска најдете Бугарин што се вика Гоце, ако најдете Грк што се вика Филип, јас ќе ви најдам невина проститутка! И поштен политичар ќе најдам.

Извор:република.мк

Коментирај