Најблиските на повредените чекаат вести во болниците, обезбедувањто не дозволува да се снима

0
723

Медиумите кај повредените во болница, обезбедувањето не дозволува да се снима. Ситуацијата тензична, не е позната состојбата на луѓето, оклопни возила кружат низ улиците, најблиските на повредените чекаат вести пред здравствената установа.

Коментирај