Најава: Во 21:00 почнува ноќната програма на еТВ

0
508

21:00 Во Центар со Васко Ефтов22:00

Македонски народни приказни 22:30

Македонска народна музика 23:00

Македонски топ 10 – Емисија за забавна музика 23:45

Приказните на прадот со Драган Петровски – Макареа 00:00 Ај со среќа денот

 

Коментирај