Началник на противпожарна станица ги тестирал вработените на најнеобичен начин

0
374

Началник на противпожарната станица во Междуреченск, во селото Баликса, Хакасија, Русија, запалил шест дома и стопански објекти за, како што тврди пироманот, „да ја тестира подготвеноста на вработените во противпожарната каде што е командир“ (го пишавме и уште не ни се верува).

26-годишниот Иван Шнајдер веќе е уапсен и го признал подметнувањето на шест пожари во кои изгореа приватни домови и стопански објекти.

Извор: taratur.mk

Коментирај