На ова мало момче му треба нашата помош, да го спасиме неговиот живот

0
442

Гораст Мицев има потреба од наша помош. На малото момче му е дијагностицирана coarctatio aortae (стеснување на аортата) и потребно е да се изврши итна операција во Република Бугарија на 14 јуни 2018.

Родителите не се во можност да ги соберат потребните средства самостојно и ги повикуваат сите се во можност, да се јават на еден од телефонските броеви за донација од 100 денари или директно да донираат на наведената сметка.

gorast

Коментирај