На митингот на опозицијата и членови со книшки од СДСМ (ФОТО)

0
523

Неколку учесници на протестот на опозицијата против владеењето на СДСМ и ДУИ, вечерва ги покажуваа своите партиски членски книшки од СДСМ.

Дел од нив велат дека не се откажуваат од својата партија но не го поддржуваат сегашното раководство кое води погрешни политики.

 

Книшките не ги кинат, затоа што очекуваат подобри времиња за својата партија.

На протестот немаше инциденти иако освен членови на ВМРО – ДПМНЕ се присутни и членови на владејачката партија.

Коментирај