Музичарите вратени дома, автопатот Штип-Миладиновци ќе се отвара в година

0
539

Урнебесно видео доаѓа од Штип.

Група музичари се упатиле на отварањето на автопатот, но за нивната желба да засвират чочек ќе почекаат до година, така барем им рекоа работниците на видеото.

Се работи за пародија која сигурно ќе ве насмее.

Погледнете:

Извор:Република

Коментирај