Муратовски за Заев: Тој веќе не е проблем, туку дали ќе има маж да го суди за велепредавство

0
1655

Не спомнувајќи го по име, но јасно мислејќи на Зоран Заев, актерот Рубенс Муратовски констатира и јавно споделува дилема:

„Тој веќе не е проблем. Скоро ќе замине на буништето на историјата. Проблем е дали по него ќе има маж да го врати достоинството. И да го суди за велепредавство“, прашува Муратовски на Твитер.

Rubens-Muratovski-Twitter-velepredavstvo

(ВИДЕО) Скандалозна изјава на Заев: Македонците краделе туѓа историја

Коментирај