Муратовски: Ми забрануваат да го кажам вистинското име на татковината, сакаат да не сум Македонец! И не сум зборувал на македонски јазик!

0
2986

„Каква факинг победа над фашизмот бре?!? Ми забрануваат да го кажам вистинското име на татковината, сакаат да не сум Македонец! И не сум зборувал на македонски јазик! Мрш ѓубриња фашастички. Фашизмот е пожив од било кога!“, напиша на Твитер актерот Рубенс Муратовски.

„Победа над фашизмот? Фашизам е второто име на Европа!“, стои во друга Твитер објава на Муратовски на тема фашизам и „победата“ над него

Коментирај