МОРА ДА ЈА ПРОБАТЕ: Измислена нова опасна поза која ќе ве доведе до лудило

0
354

Иако е многу опасна, оваа поза нуди вистинска забава и оргазам кој долго ќе го паметите.

Ако сте забележале дека страста меѓу вас и партнерот се намалува или само сакате дополнително да ја зачините, експертите советуваат да експериментирате со нови пози.

Оваа поза е наречена „опасна интимност“  и за истата ќе ви треба поголемо внимание при изведувањето, особено за мажите кои при ерекцијата може да се повредат.

Коментирај