Момци ова ќе ве заинтригира: Еве зошто жените понекогаш глумат ОРГАЗАМ

0
599

Не сакате да се објаснувате и да разговарате за проблемот? Тргнувате една грижа од дневната листа. На жените често им се случува да одглумат оргазам, а причините за глума се следни

1. Чувствувате дека оргазам нема да достигнете. Понекогаш тој едноставно нема да се случи. Иако тоа е во суштина женски проблем, може да се случи и на мажите. Посебно ако е во приказната вклучен и алкохолот.

2. Сакате едноставно сексот да заврши. Понекогаш партнерот форсира обајцата да постигнете оргазам, а чувствувате дека го нема на повидок, малку глума брзо да доверува работата до крај.

3. Сакате да избегнете негативни последици. Повеќето луѓе не сакаат да ги повредат туѓите чувства.

4. Малку глума спречува вашиот партнер да се чувствува лошо бидејќи работата не ја направил како што треба, и затоа не сте дошле до оргазам.

5. Сакате да му угодите на партнерот. Глумењето оргазам докажува дека ви е важен партнерот, неговите чувства и самодоверба.

 

Коментирај