Модерен и урбан дом со минималистички допир

0
674

Оваа неверојатна куќа која се наоѓа во Австралија е дело на „Mihaly Slocombe Architects“.

Нејзините автори велат дека е спој на старото и новото.
Високите прозорци ја исполнуваат куќата со светлина, дрвените плафони даваат чувство на топлина, а футуристичките детали се одличен спој за модерен и урбан дом.

Куќата е мошне едноставна и уредена на минималистички начин, но токму во тоа е и штосот на овој модерен дом.

Погледнете ги фотографиите…

www.hybread.mk

Коментирај