Мобилните на победниците ѕвонат вака – Знаеш што е подобро (ринг-тон)

0
4346

Мобилните телефони на подджувачите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ ѕвонат со победничките звуци на изборната химна „Знаеш што е подобро, за тебе, за Македонија“.

Нека и вашиот телефон ѕвони со победнички звук

Симнете го ТУКА (со десен клик и Save Link As…):

Коментирај