Младенци имаат чудна свадбена желба, а нудат 2.200 eвра на некој што ќе им помогне да ја остварат

0
444

Британски младенци се скоро целосно подготвени за нивниот најважен ден, но им недостига само уште нешто- некој кој ќе им помогне да ја снимат нивната прва брачна ноќ. Огласот на оваа двојка вели дека бараат камерман, кој ќе направи микс од видеа и фотографии, кои ќе им останат како спомен од таа ноќ.

Тие прво ја прашале продукцијата која ќе ја снима веселбата, но оттаму им одговориле дека ниеден од нивните камермани не се чувствува удобно за да ја исполни таа задача.

Двојката до толку немала среќа во пронаоѓањето на човекот кој ќе им ја овековечи оваа ноќ, што морале да испратат оглас.

Извор: kurir.mk

Коментирај