Млада студентка раскажува: Се доселив во стан во Скопје, а кога мојот комшија ми тропна на врата, побара да му…

0
714

Млада студентка раскажува: Се доселив во стан во Скопје, а кога мојот комшија ми тропна на врата, побара да му…

“Се доселив во таа зграда на 19 години, кога започнав да студирам. Не помина многу, запознав неколку комшии и нешто се случи во тоалетот, па настана проблем со водата, после што го повикав мојот комшија водоинсталатер кој живееше неколку ката подоле да ја поправи.

После 20тина минути ја отворив вратата на крупен, мускулест маж. Како и обично, и него го загледав во меѓуножјето но не се гледаше добро, поради неговиот комбинезон. Тргнавме кон тоалетот, а бидејќи проблемот со водата настана кога планирав да се тушиарм, бев облечена во баде мантил,а под тоа бев гола.

Баде мантилот ми беше до колена, меѓутоа добро се гледаше мојата фигура и моите облини. Забележав дека ме гледа на ист начин како и голем дел од мажите, но не сакав од себе да правам будала се додека не бидам сигурна дека сака да ме легне. Го оставив на мира да работи, а кога заврши со работа, го повикав во кујната да го почестам пијачка, бидејќи не сакаше да ми наплати.

Тука започнавме да разговараме и тој ме праша дали живеав сама во страв и дали треба да најдам некој што ќе ме штити. Тука се намести, а јас демек случајно напоменав дека пробав со момчиња и дека не сум баш задоволна со оние што се моја генерација и со она што тие можат да ми го понудат, и дека отсега во предвид кај мене доаѓаат само зрели мажи кои знаат што сакаат. Ширум ги отвори очи и ме погледна:

‘Па имаш ли некој таков?’,

‘Искрена да бидам, немам, бидејќи се уште никој не познавам, но навистина ми фали…’, но тој не сфати веднаш.

‘Па тешко е кога си сам во нов град…’,

‘Па да, но ми фалат повеќе работи од тоа’, реков и се насмеав за да го тргнам нервозното лице.

Тие зборови на него делуваа толку силно, да по неговиот израз на лицето сфатив дека доби ерекција. Ги облизнав усните и благо реков

‘Долго не сум се…А ми треба’, станав и дојдов до него, му седнав на ногата додека седеше на столот и веднаш ја почувствував неговата ерекција. Кружев со мојот задник во неговиот скут, додека не сфати, ме зграби и почна да ме допира каде што ќе стигне. Станав, го фрлив мантилот позади тебе, а тој брзо излезе од комбинезонот, под него носеше некои мали гакички. Неговиот алат јасно се гледаше, не многу долг, но проклето дебел.

Не му остана долго во гаќите, бидејќи го фатив и извлеков. Додека се бакнувавме се клекнав и со орален секс уживав во неговата дебелина. Потоа, се качивме во соба, каде што набрзо тој ‘влезе во мене’. Ме исполни толку добро, како да беше создаден за мојата вагина. Со мисионерска поза уживавме и двајцата, стигна доволно да заврши во моите усни.

На крај се поздравивме,

‘Комшија, многу си профи. Од сега, штом нешто ми се расипе, да знаеш…’ му намигнав додека брзо се облекуваше, после што излезе од мојот стан”, раскажува една анонимна студентка од Скопје.

Извор: Зад аголот

Коментирај