Мицковски: Протести во Албанија, Црна Гора, Србија и Босна – Памет у глаа дечки, НАТО не ве вади од домашните грешки

0
682

Протести во Албанија, во Црна Гора, во Србија и во Босна. Протести кај членки на НАТО и кај антизападни влади во регионот. Протести против влади на левица и влади од десница.

Што ви кажува ова? Дека владејачките елити на Балканот, биле прозападни или не, левица или десница, пак се една иста криминално – коруптивна мафија.

Памет у глаа дечки, нека ви биде лекција, НАТО не ве вади од домашните грешки.

На протестот во Белград демонстранти влегоа во РТС (ВИДЕО)

Коментирај