Мицковски: Партија со 10 пратеници ги држи најважните судови – Најкриминалната партија суди и пресудува

0
499

„Врховен, Уставен, Управен, Основен 2 и Вишо обвинителство во Скопје се под ДУИ. Основен 1, Апелација, ОЈО и Виш управен само не се под нивна контрола. Како може партија со 10 пратеника како ДУИ да држи најважни судови. Најкриминалната партија во Европа и Балканот, ќе суди и пресудува“.

Фејсбук статус на новинарот и поранешен прв човек на Центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски

Ivor-Mickoski-Sudovi-DUI

 

Коментирај