Мицковски: Откако Папата ќе си замине, на Битола ќе им го дадеме асфалтот од маршутата

0
409

Скопје наголемо се подготвува за доаѓањето на Папата Франциско, кој ќе го посети главниот град на Македонија на 7 мај.

Откако Папата ќе си замине на Битола ќе  им го дадеме асфалтот од маршутата,напиша на фејсбук Ивор Мицковски.

Извор:република.мк

Коментирај