Мицковски: Нефи гради пак во Старата чаршија во Охрид, ама вие ќе се боревте за правда, за УНЕСКО и против дивоградбите?!

0
564

Новинарот Ивор Мицковски на својот Фејсбук профил реагираше на најновата градба на Нефи Усеини (советник на ДУИ во Општина Охрид и инвеститор на дивоградбата кај Чинарот) во Охрид.

Нефи гради пак во Старата чаршија во Охрид каде колку што знам смее само да се реновира постоечки објект, а не изгради целосно нов.

Ама вие ќе се боревте за правда така и за Унеско и против дивоградбите?! После дивата пицерија, после бетонскиот сепаратор покрај езеро, после тепање на професор, еве и најново дивеење.

Коментирај