Мицковски: Еееј Косово е пред нас, а вие причате причи по дома како ни цветаат ружи

0
454

Регионот се ослободи од короната, ние ја одгајаме, пишува Ивор Мицковски на својот Фејсбук профил.

Дојде живот за короната. И партиски или едноумни идиоти ги гледаш како и понатаму нè тупат со партиски срања кога фактите зборат кристално јасно.
Сите земји паѓаат во заразата ние решивме да се напраиме црна рупа на брдовитом Балканом, коментира Мицковски.

Нели ја сфаќате економската, регионалната, но и глобалната консеквенца, прашува тој.

Сите соседи ќе нè прерипаат, сите ќе отворат, ние ќе останеме сами, џабе ти е после НАТО, кога си смешка од држава без компас. Не мочањево што секој ден ни го прават Бојко и Вучиќ, а нашите лидери елегантно примаат на груди, ќе не дупи и даље кој сака. Абе требаше да се оправиме до сега, еееј Косово е пред нас, а вие причате причи по дома како ни цветаат ружи. Дали сте при свест?!, прашува тој.

Коментирај