Мицкоски: Застануваме еден до друг, а поддршката за нас во оваа наша мисија е поддршка за Македонија

0
348

Бев традиционално во преубавото Охридско Велгошти, во манастирот СВ Петка. Имаше голем број на граѓанин да се видиме, да разговараме, да им ја објсниме визијата за убав Охрид и нашата борба за правда за Македонија. И нашиот кандидат за градоначалник Митре Милошевски и кандидатката за претседателка Гордана Сиљановска Давкова се честити и стаменити луѓе, со план, знаење и искуство, напиша на Фејсбук, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Коментирај