Мисајловски: Убав ден Македонци каде и да сте, нека ни е честит големиот празник

0
172

Убав ден македонци каде и да сте, нека ни е честит и за многу години големиот празник Успение на Пресвета Богородица! Напиша на Фејсбук, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

Коментирај