Министерот за животна средина, Садула Дураку, мува не го лази за тужбата од граѓаните

0
742

Човекот делува како ниту да знае што го прашуваат, ниту пак знае што (да) одговара. Страшна работа. Мува не го лази за тужбата од граѓаните за аерозагадувањето.

Коментирај