Милошоски за Локвенец: Сега се жали, а во 2013-та предводеше протести пред домот на Стеванаџија

0
582

На #СамоВистина пратеникот Хари Локвенец се жали дека луѓе протестирале пред неговиот дом во Прилеп и му ги вознемириле децата заради гласањето неуставна #двојазичност.

Истиот 2013-та предводеше протести на толпа пред домот на пратеникот Димко Стеванаџија, а внатре стара баба и две малолетни деца.
Демократија или двојни стандарди!?

Фејсбук објава на Антонио Милошоски

Коментирај