Милошоски: Колку дена се доволни за демократски антиуставен договор?

0
493

“Закажувам седница”, изјавил Талат за медиумите, но до пратениците ниту доставил предлог договор, ниту информација, а материјалите се слуша дека се “загубени во преводот” на релација Влада – Собрание, во очекување на извршната власт да каже колку дена се доволни за демократски антиуставен договор, напиша Милошоски на својот профил на Facebook.

Screenshot_20180618-200455

 

Коментирај