Милошоски го објави календарот за 2018 со прослави од Владата за народот!

0
653

Календарот 2018 прослави @VladaMK за народот:
– 14.07 за НАТО/ЕУ, во 15 градови со 40 артисти
– 25.08 за 500€ плата, во 18 градови, 50 артисти
– 22.09 за поврат на 15% ДДВ, во 23 градови со 53 артисти
– 17.11 за 100.000 докторска плата, во сите болници
– 30.12 Среќна Нова 49та!

Фејсбук објава на пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен министер за надворешни работи, Антонио Милошоски

Коментирај