Милош и Наташа заедно заминаа и во смрт, родителите биле против нејзината љубов!

0
1276

Милош Н.(25) и неговата девојка Наташа Б.(21) кои загинаа во петокот рано наутро забивајќи се во автобус, со години биле во врска, уште од средношколските денови, но нејзините родители биле против таа љубов.

Тие доцна ја добиле, а сега ги затекна несреќата. Родителите на Наташа не ја одобрувале нејзината врска  со Милош бидејќи тој имал завршено само средно учииште и немал факултет, а таа ги завршувала своите студии. Сепак и покрај се тие двајцата се сакале.

Кобната ноќ нивниот џип, гранд чироки се забил во автобус . Очевидците тврдат дека сликата била стравична

Коментирај