Михајловски: Нека не ве плашат кукавиците дека ќе сме ја врателе Македонија 25 години назад, тие ја вратија во времето пред ‘45 – Ничија земја, поназад од тоа нема

0
8080

„Нека не ве плашат кукавиците дека ќе сме ја врателе Македонија 25 години назад. Големи се шансите да се навратиме на криминалот од пред 25 години до денес. Тоа не е враќање. Тоа е навраќање, и расчистување со лошото во минатото. Финална пресметка со она од кое си патиме и денес, а истото да не им се случува и на нашите деца. Кога сме веќе кај времепловот, тие ја вратија Македонија во времето пред ‘45. Ничија земја. Поназад од тоа нема.“

Фејсбук објава на Тони Михајловски

Коментирај