Мери Николова: Дно од партизирана држава сме – Начукавте кадри што не знаат ни нос да избришат

0
1398

Рашковски го заборавивте? На човекот само муабети му извадија, бадијала сега ќе се мачи да оди на распит во антикорупциска, „можеби не сум во право”?, напиша на Фејсбук Мери Николова, една од најгласните активистки на СДСМ и т.н. „шарена револуција“.

-Покрај “Рекетот” никој не го спомнува, а баш беше забавно. Какви борци за правда сте бе? Кога критикуваме како усрани сте, ни лајк не смеете да ставите лижогазци. За оговарање сте први и зад грб да работите? Дно од партизирана држава сме. Јас за вакви промени не се борев. Начукавте кадри што не знаат ни нос да избришат (со исклучок).

Коментирај