Меланија „ја гази“ Европа со потпетици од 800 долари

0
332

За пригодната посета на европскиот континент, во рамки на учеството на Доналд на НАТО самитот во Брисел, првата дама на САД згазна на белгиско тло со хит високите потпетици на Лубутан кои чинат 800 долари.

 

Во иста крем и црвена боја и беа и блузата и здолништето под колена на Мартин Грант за активностите низ Брисел.

  

Коментирај