„Меџик Нешнл“ на Охридско лето

0
635

Во предворјето на црквата „Св. Софија“ вечер, во рамки на Охридско лето, ќе биде изведена театарската претстава „Меџик Нешнл“.

Станува збор за концертно шоу во режија на Јон Карамитру.

Изведбата е на Националниот театар И.Л. Карагиале од Букурешт, Романија.

Коментирај